SERVEIS D’ORGANITZACIÓ DE DOCUMENTS

custodia_bliblioteques

SERVEIS D’ORGANITZACIÓ DE DOCUMENTS

  • Organització i gestió de biblioteques, serveis d’informació, arxius i museus.
  • Serveis d’ordenació i classificació de documents, catalogació, normalització de bases de dades, indexació, gravació de dades, etc.
  • Elaboració i gestió de continguts. Dinamització i actualització de portals web.
  • Trasllats i subministrament de materials per a arxiu.

CONSULTORIA

  • Oferim assessorament i solucions personalitzades segons les necessitats de cada client
  • Treballem amb diferents problemàtiques en gestió de la informació i gestió documental.
  • Els nostres professionals aporten els seus coneixements i el seu “know how” a les empreses clients, ajudant-les a millorar i a ser més competitives.
Contacta amb nosaltres
Descarregar PDF

BLOG CUSTODIA DOCUMENTAL

706, 2019

La Universidad de Alcalá resalta la importancia de la gestión documental y la custodia del patrimonio universitario en la Semana Internacional del Archivo

El Archivo de la Universidad de Alcalá se une a la conmemoración de la Semana Internacional del Archivo que se celebra durante esta semana.

Desde el 3 al 10 de junio, el Archivo de la Universidad de Alcalá celebra la Semana Internacional del Archivo y el Día Internacional de los Archivos.

Coincidiendo […]

606, 2019

Proyecto para difundir los fondos del Archivo histórico por parte del Colegio Oficial de Farmacéuticos de Madrid

Madrid 3 Jun, 2019 – 5:10 pm

El Colegio Oficial de Farmacéuticos de Madrid (COFM) ha iniciado un proyecto con el fin de difundir los fondos del Archivo histórico de la corporación y acercar este patrimonio profesional a sus colegiados y a la sociedad en su conjunto.

Entre las actividades previstas para […]

2705, 2019

Per a garantir la conservació i l’accessibilitat de la documentació es digitalitzen documents de l’arxiu municipal de Cercs

L’Ajuntament de Cercs ha continuat la digitalització del seu fons municipal, dins el programa de digitalització que es fa des de la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de garantir la conservació dels documents i facilitar que els ciutadans hi puguin […]

arxius