SERVEIS D’ORGANITZACIÓ DE DOCUMENTS

custodia_bliblioteques

SERVEIS D’ORGANITZACIÓ DE DOCUMENTS

  • Organització i gestió de biblioteques, serveis d’informació, arxius i museus.
  • Serveis d’ordenació i classificació de documents, catalogació, normalització de bases de dades, indexació, gravació de dades, etc.
  • Elaboració i gestió de continguts. Dinamització i actualització de portals web.
  • Trasllats i subministrament de materials per a arxiu.

CONSULTORIA

  • Oferim assessorament i solucions personalitzades segons les necessitats de cada client
  • Treballem amb diferents problemàtiques en gestió de la informació i gestió documental.
  • Els nostres professionals aporten els seus coneixements i el seu “know how” a les empreses clients, ajudant-les a millorar i a ser més competitives.
Contacta amb nosaltres
Descarregar PDF

BLOG CUSTODIA DOCUMENTAL

502, 2019

Subvencions per a la millora de l’organització d’arxiu d’ajuntaments, digitalització i millora dels fons documentals i arxivístics públics i privats per afavorir iniciatives de recerca

El departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca ha publicat set convocatòries d’ajudes per valor d’1,7 milions d’euros destinades a dinamitzar el sector cultural de l’illa a les quals ajuntaments, associacions o persones interessades poden presentar els seus projectes fins al 25 de gener de 2019.

Segons ha […]

102, 2019

Acuerdo bilaterial entre España y Repùblica Dominicana para la documentación que custodian los archivos estatales

España y República Dominicana han suscrito este miércoles un memorando de entendimiento para establecer una cooperación bilateral más estrecha entre los Archivos Estatales españoles y el Archivo General de la Nación dominicano.

 

MADRID, 23 (EUROPA PRESS)

España y República Dominicana han suscrito este miércoles un memorando de entendimiento para establecer una cooperación […]

2112, 2018

L’Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà digitalitza les actes de Ventalló i Vilamalla

La directora, Erika Serna, assegura que «són una font d’informació essencial en relació a la vida política, econòmica i social dels municipis»
Aquesta setmana l’Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà (ACAE) ha acabat el procés de digitalització dels llibres d’actes dels ajuntaments de Ventalló i Vilamalla, els quals se sumen als poc […]

arxius