La destrucció de documents confidencials ha de ser un procediment segur, que garanteixi la seva completa eliminació.

 

Perquè així sigui, és necessari que una empresa especialitzada pugui destruir la informació de l’empresa degudament, sense que ningú més tingui accés i pugui recuperar-la.

Qualsevol negoci genera multitud d’arxius cada dia i aquests han de guardar-se durant un temps per legislació. Per això, especialment quan ens referim a informació de caràcter sensible, és important desfer-se d’ella de manera adequada. Poden ser contractes, extractes bancaris, factures, etc. Totes aquestes dades, en mans equivocades, poden arribar a ser molt perjudicials i afectar greument el bon funcionament de la corporació. Ha de pensar que, si el procediment no es fa correctament, es pot enfrontar a sancions econòmiques o denúncies per part de qualsevol client o col·laborador seu, fins i tot de la competència.

Llavors, com eliminar els documents confidencials d’una empresa? És tan senzill com contactar amb C-DOC, experts en expurgo, i adquirir la certesa total que la informació estarà per sempre fora de l’abast de tercers.

La destrucció de documents confidencials no és una opció, és una necessitat, i molt més avui dia.

 

En què consisteix la destrucció documental?


És l’acció de destruir els documents que han estat utilitzats en una empresa. Es tracta d’un treball minuciós que ha de realitzar-lo professionals del sector de gestió documental. D’aquesta manera, és possible que la informació desaparegui de manera total i que no existeixin problemes en un futur.

La destrucció documental anul·la la possibilitat que les dades siguin trobades o visualitzades per altres persones, així que és el millor mètode.

Les empreses d’expurgo de documents com a C-DOC ofereixen certificació conforme la seva eliminació és completa, donant més tranquil·litat i seguretat a les organitzacions.

El procediment que es duu a terme per a gestionar la destrucció documental és molt segur per als clients. L’empresa en qüestió verifica els terminis establerts i els documents que ja han vençut i han de ser destruïts. Així mateix, la seva utilitat. És a dir, si l’empresa els necessita per algun motiu. Després, els transporta en contenidors tancats, especialment dissenyats per a això, amb vehicles per a tal funció. Aquests els porten a unes instal·lacions adequades, on es realitza la destrucció segons les mesures de seguretat marcades per la legislació. És en aquest moment quan s’eliminen sense deixar cap mena de rastre.


La confidencialitat documental és clau


En destruir els documents de manera confidencial, s’evita que puguin ser manipulats posteriorment, es perdin o que altres persones copiïn la informació.

A més, fa que sigui impossible que es puguin utilitzar amb finalitats comercials. Recordi que en aquesta documentació, s’inclouen dades molt personals, com adreces, telèfons, correus, etc.

Gràcies a la destrucció documental, s’eviten molts riscos associats, s’estalvia temps i esforç a intentar guardar o desfer-se mitjançant altres vies la informació, s’obté la garantia de complir amb la legalitat vigent i és un mètode molt ecològic, ja que les restes són reciclades.


Empresa experta en expurgo documental


A C-DOC ens ocupem de qualsevol procés relacionat amb la gestió i custòdia documental, des de la digitalització de la informació, guardat físic en instal·lacions expressament dissenyades, a la completa eliminació quan sigui necessari.

Disposem de més de 10.000 m² destinats a gestionar tot tipus d’informació amb les màximes mesures de seguretat i protecció. Comptem amb un equip format per professionals amb alta experiència en el sector dels serveis informàtics, la gestió empresarial i la documentació.

Realitzem expurgo i destrucció de documents, amb la màxima confidencialitat i, quelcom molt important, amb certificat, segons la normativa europea.

Contacti amb nosaltres i li oferirem el millor assessorament i servei personalitzat.