Gaudir d’un espai de treball ben organitzat i on sàpiga exactament la ubicació de cada paper, és fonamental per a obtenir més eficiència i rendibilitzar el temps.

La digitalització de documents no sols li dóna l’oportunitat d’estar dia a dia en un entorn més ordenat, sinó també molt més segur i competitiu, a més que els seus empleats podran desenvolupar les seves tasques amb major facilitat i rapidesa.

Actualment, la presència digital és molt potent i, per tant, és essencial adaptar-se als nous temps i oferir als seus clients un servei més amè.

Gràcies a la digitalització de documents podrà decidir, per descomptat, qui té accés a la informació, depenent de les característiques o complexitat. Els seus arxius estaran fora de perill i ben protegits.

En què consisteix la digitalització de documents?

Aquest suport implica passar tota la documentació física a format digital, provocant de manera directa ser més eficient a totes les seves tasques habituals i poder consultar, compartir, imprimir, etc. els seus arxius quan vulgui i des de qualsevol dispositiu.

Informatitzar documents és la millor manera de tenir-los tots correctament guardats, sense necessitat d’ocupar espai físic a les seves oficines.

La tecnologia no cessa en el seu avanç i les corporacions han de posar-se al dia per a seguir actualitzades i oferir el millor. És imprescindible adaptar-se al món digital i aquest suport de gestió li ho posa fàcil.

De fet, pot digitalitzar absolutament tots els seus documents, des de factures, albarans, comandes, assegurances, plànols, fotografies, etc. Imagini’s tenir-ho tot a un sol clic i ordenat per categories.

Beneficis de tenir els seus documents informatitzats

Els beneficis de digitalitzar arxius són molts i es poden comprovar ràpidament. Els més importants són:

  1. Accés ràpid a la informació: tindrà al seu abast els seus documents quan els necessiti, sense esperes i sense pèrdues. Per tant, reduirà el temps que abans dedicava a buscar papers entre desenes d’arxius.
  2. Major productivitat: com a conseqüència directa, la seva empresa serà més eficient i productiva i el temps de resposta cap als seus clients serà molt més ràpid i satisfactori per a ells.
  3. Empresa més competent: la seva corporació estarà més actualitzada, donant una imatge de marca moderna i al dia. La rapidesa durant els processos es valora molt i ajuda a tenir millor reputació.
  4. Estalvi d’espai físic: no haurà de destinar espai a centenars d’arxius i aquesta ubicació podrà utilitzar-la per a altres tasques més productives.
  5. Més seguretat: la digitalització ofereix més protecció i seguretat enfront de problemes de diversa índole, com ara robatoris, incidències meteorològiques, etc. 
  6. Estalvi important en impressió: ja no haurà de destinar temps ni diners a fotocopiar, imprimir, comprar tintes, tòners, etc., ja que amb aquest sistema de gestió no s’utilitzen papers. A més, ajudarà a cuidar el medi ambient.

Són grans avantatges que, sens dubte, ajuden al fet que una empresa sigui més rendible i eficient. Avui dia existeix molta competència i és essencial oferir valors afegits que donin més confiança, seguretat i que facin que el seu dia a dia laboral sigui més pràctic i amè.

Empresa líder en digitalització de documents al seu costat

La digitalització documental pot ser la seva gran aliada i els seus treballadors i clients li agrairan instaurar aquest sistema de gestió tan necessari.

A C-Doc, empresa dedicada a la gestió documental, disposem dels millors mitjans tecnològics i d’un equip perfectament format, per a brindar-li el millor suport i mantenir els seus arxius sempre amb la màxima confidencialitat i podent gaudir del que la digitalització li pot oferir.

Ens encarreguem que tingui una gestió eficaç i pràctica, sense contratemps i sempre sota control, perquè accedeixi als seus documents quan i des d’on vulgui.

Contacti amb nosaltres i els seus documents tindran la millor organització.