Els papers en una empresa s’acumulen sense parar, ocupant molt espai físic i fent que la seva gestió sigui més complicada. Per aquest motiu i perquè les noves tecnologies ofereixen eines perfectes per a fer les tasques diàries, la digitalització documental és imprescindible.

Gràcies a un servei de digitalització de documents, és possible administrar més eficientment qualsevol arxiu, tenir-lo sempre a mà i, el més important, de manera segura.

Encara que inicialment la digitalització documental pot semblar que és una labor tediosa, és tot el contrari, i més si té a professionals del sector que s’ocupin d’ella i els grans avantatges que li pot proporcionar a una empresa.

Aquest procés de gestió suposa un gran avantatge competitiu, ja que la informació està completament accessible, sense traves.

A més, es pot digitalitzar tot tipus de documents, com ara factures, albarans, comandes, assegurances, imatges, mapes, contractes, etc.

És a dir que, independentment del seu format, és possible digitalitzar-lo tot i obtenir la millor gestió documental.

Una empresa de digitalització d’arxius és la seva gran aliada per al bon funcionament, desenvolupament i creixement empresarial.


Què és la digitalització de documents?


La digitalització documental és el procés de canvi de format analògic al digital, quelcom actualment necessari.

D’aquesta manera, es facilita la seva conservació, accés i ús, tant a nivell individual com compartit entre diferents dispositius, departaments, personal, etc.

Per a obtenir la millor organització i ser més productiu, la digitalització d’arxius és clau. Els seus avantatges són múltiples, com alguns que ja hem remarcat i destaquem a continuació:

 

  1. Gran estalvi d’espai físic en les oficines

 

  1. Accés immediat a la informació, sense pèrdues de temps en cerques ni problemes associats

 

  1. Màxima seguretat en tots els documents, especialment els confidencials

 

  1. Conservació dels arxius segons la legislació

 

  1. Accés des de qualsevol dispositiu i ubicació

 

  1. Menys impressió dels papers, estalviant molts diners i afavorint al medi ambient

 

  1. Major col·laboració entre diferents departaments d’una empresa

 

Grans beneficis a tots els nivells que fan que una corporació sigui més competitiva en el seu sector i sigui més estable i potent.


La gestió documental i la seva digitalització són essencials per a una empresa


Tota empresa actualment ha de comptar amb un servei de digitalització documental per a administrar i gestionar els seus papers i la seva informació.

Existeix una gran necessitat d’accés des de mòbils, tauletes, ordinadors, etc., i des de diferents usuaris, amb l’objectiu de realitzar consultes, visualitzacions o compartir-lo amb clients. Això ofereix més productivitat i una atenció per part de l’empresa als seus col·laboradors més eficaç i ràpida, a més d’una comunicació més fluida i senzilla.

Existeix molta competència i, l’única manera d’estar a l’altura, és comptar amb eines digitals que afavoreixin treballar millor.

La digitalització brinda, per descomptat, un gran estalvi d’emmagatzematge i conservació dels arxius.

Així que, sens dubte, una correcta gestió administrativa és de gran ajuda actualment.

El procés de digitalització és molt senzill i el duen a terme les empreses expertes del sector. Aquestes efectuen la recollida dels documents, els escanegen i converteixen el paper en imatges electròniques, transformen la imatge en text, verifiquen que es visualitzi correctament i ho emmagatzemen de manera categoritzada i fàcil de trobar.


Empresa de digitalització documental


Confiï en tot el que li pot oferir la digitalització de documents i el seu negoci obtindrà grans beneficis.

A C-DOC ens ocupem de tot el procés, oferint un servei integral i una atenció personalitzada, garantint la seguretat i protecció de tots els seus arxius.

Contacti amb nosaltres i accedeixi amb més facilitat a la seva informació. La seva empresa es desenvoluparà i creixerà correctament i els seus treballadors i vostè podran fer les seves tasques administratives sense problemes.