Qualsevol tràmit realitzat per una empresa, implica accedir a informació, enviar dades o, simplement, visualitzar un arxiu, per aquest motiu, la gestió de documents on-line no cessa en el seu creixement i és gairebé un requisit per a poder desenvolupar el treball correctament.

Cada dia s’utilitzen multitud de documents de diferents naturaleses, els quals han de poder estar a l’abast des de tota mena de dispositius electrònics i des de diverses ubicacions. A més, amb el teletreball, la consulta d’arxius on-line té encara més protagonisme.

La gestió de documents on-line aporta les millors solucions en l’àmbit laboral, fent que es pugui dur a terme tràmits de manera automatitzada, més segura i fàcil.

És la millor ajuda per a aportar un estalvi molt important a l’empresa, especialment en la utilització de paper, a més que aquesta és molt més productiva, ja que les gestions es realitzen més eficaçment, sense esperes ni pèrdues. Cal dir que el cost d’emmagatzematge pot suposar una gran despesa en un negoci i, gràcies a la digitació de documents on-line, és possible estalviar un important import de diners.

I, què dir de la possibilitat que un arxiu s’extraviï? Amb la gestió de documents on-line aquest succés mai passarà, ja que tot està guardat en un sol clic.

Què és la gestió de documents on-line?

Consisteix a tenir tots els documents correctament controlats i desats digitalment, de manera organitzada i estructurada. Això aporta més tranquil·litat i seguretat, a més que, a l’hora de necessitar-los, estan situats i baix control.

És un suport necessari en una empresa, ja que es genera gran quantitat d’informació que requereix la major protecció i un òptim emmagatzematge, tant perquè els treballadors puguin fer el millor maneig i ús, com perquè la pròpia corporació adquireixi la confiança que la documentació està en les millors mans.

Ens trobem en un món digital, on hem d’aprofitar tot el que les noves tecnologies ens ofereixen, així que la gestió de documents on-line és la millor eina.

I, per descomptat, aquest tipus de gestió administrativa és capaç de treballar en tota mena de formats d’arxiu, amb la intenció de facilitar la captura, accés i cerca.

Per què tenir els documents on-line?

Tenir la documentació on-line fa que es pugui visualitzar, enviar, editar, etc., un document des de qualsevol lloc i dispositiu, essencial en l’actualitat.

És un suport que ofereix la possibilitat de trobar-lo tot amb la major facilitat, ja que està correctament categoritzat. Aquesta agilitat i rapidesa provoca que es pugui exercir una tasca sense contratemps i sense aturades. L’eficiència, en definitiva, està garantida amb la gestió de documents en línia.

I, si ja per si mateix tenir un bon emmagatzematge és clau en una empresa, imagini’s poder gaudir de la millor organització on-line. Mai més haurà de buscar entre desenes d’arxivadors ni papers, que es poden perdre, extraviar i, fins i tot, poden ser robats.

La millor organització i gestió on-line

La digitalització de documents on-line aporta un valor afegit a una empresa, més confiança als seus col·laboradors, empleats i proveïdors i, per descomptat, als clients. Aquests reben respostes més eficaces i ràpides d’una empresa, ja que la gestió és més amena i fluida.

A C-DOC li donem la màxima importància a una correcta organització administrativa i, per això, oferim un servei de gestió de documentació on-line professional. Els nostres usuaris gaudeixen d’una categorització i estructura excel·lent, amb l’objectiu que tots els seus arxius obtinguin el millor emmagatzematge digital i puguin ser més productius en les seves tasques diàries.

Contacti amb nosaltres i podrà comprovar els beneficis d’aquest gran suport on-line.

Estem a la seva disposició pel que necessiti.