L’evolució de les tecnologies ha portat una infinitat d’oportunitats per a les empreses, igual que vulnerabilitats. És per aquest motiu, que és necessari posar l’accent a una correcta protecció de documents, especialment als confidencials.

Les corporacions guarden als seus arxivadors nòmines, estats financers, informació bancària de tota mena, etc. que, en cas de caure en mans alienes, podria ser molt perjudicial.

La confidencialitat és essencial i, gràcies a una òptima protecció dels seus documents, pot aconseguir-la.

Què és la protecció documental?

Consisteix a establir un sistema de seguretat a una empresa i l’objectiu de la qual és salvaguardar tota la informació, tant els arxius del mateix negoci com els dels seus clients. La protecció de dades és molt important i atorga, a més, més confiança i credibilitat als seus col·laboradors.

La gestió i custòdia d’informació guarda els documents confidencials de la millor manera, mitjançant l’organització i emmagatzematge correctes, i sempre sota la màxima protecció.

A qualsevol empresa les mesures de seguretat, gràcies al suport de la gestió documental, són totalment necessàries, ja que mantenen les seves dades fora de perill i, davant qualsevol risc, robatori o frau, estaran protegides.

Quant a la seguretat es refereix, les empreses de gestió documental garanteixen:

  1. Que el secret d’informació està assegurat i, en cas de contratemps, existeix responsabilitat per part de l’empresa
  2. Que posen al seu abast els millors mitjans en aquest sentit perquè la seva informació només sigui accessible per a qui vostè triï
  3. Que adopten la millor organització i utilitzen les últimes tècniques per a mantenir els seus documents segurs

Que asseguren la custòdia de dades que vostè triï, baix estrictes mesures de protecció i amb les condicions prèviament establertes

Totes aquestes garanties fan que tant vostè com el seu negoci obtinguin la màxima tranquil·litat que els seus documents confidencials estan en les millors mans i únicament té accés el personal seleccionat.

La importància de guardar els seus documents confidencials

Existeixen diverses raons per les quals ha de tenir els seus documents confidencials sota mesures de seguretat i confiar en les empreses de guarda i custòdia documental. Les més rellevants són:

  1. Avui dia es comparteix multitud d’informació entre treballadors, poden consultar-la, enviar-la i, fins i tot modificar-la. Per això, la seva documentació confidencial ha de gaudir de mesures de seguretat extra i estar emmagatzemada de manera més segura.
  2. Imagini’s que es pogués extraviar un arxiu molt important o que poguessin robar-lo. Els documents personals o més sensibles d’una empresa han de poder guardar-se en un lloc més segur i lluny de tercers.
  3. Igualment, què dir si arribés la seva informació sensible a les mans de la competència? Seria totalment contraproduent per a la seva corporació i podria afectar les seves estratègies comercials.
  4. Ens trobem en un món totalment digital on els virus en els ordinadors són una realitat. La seva empresa podria ser atacada per malware i danyar els seus documents i la seva informació, així com controlar i danyar el seu sistema informàtic en general. Ha de protegir degudament les seves dades.


Com veu, la seva empresa té molts motius de pes per a confiar a tenir la millor guarda i custòdia documental.

Aconsegueixi la millor gestió i custòdia documental per a la seva empresa

Si vol tenir al seu abast la millor organització i magatzematge de tota la seva informació, especialment la més sensible, confiï en C-Doc.

Una correcta custòdia de documentació important li aportarà grans beneficis a la seva empresa.

Li garantim la màxima seguretat i protecció dels seus arxius, ja que comptem amb un servei altament professional, qualificat i molt eficient.

Contacti amb nosaltres i obtindrà la màxima protecció. El nostre principal objectiu és ajudar empreses a ser més competitives gràcies a una eficaç gestió de tots els seus documents.

Oferim solucions a mesura i segons les necessitats de cada cas, assegurant la màxima confidencialitat i seguretat.