Sigui perquè el seu negoci tingui informació obsoleta i, fins i tot, secreta o perquè aquesta ja hagi superat el període legal per a la seva conservació davant futures reclamacions, és necessari dur a terme una correcta destrucció de documents.

Qualsevol empresa acumula multitud de dades i arxius, moltes vegades, confidencial. Per això, és essencial no només cuidar la seva ubicació sinó, quan arribi el moment, desfer-se d’ells.

En aquests casos i en altres, no n’hi ha prou amb tirar la informació a unes escombraries o contenidor de paper, ja que ha de fer-ho amb seguretat i comptar amb els serveis que les empreses de gestió i custòdia documental li poden oferir.

El seu negoci té molts motius pels quals ha de realitzar una destrucció de documents de manera segura.

Un dels principals és degut al Reglament de Protecció de dades, que protegeix especialment la informació de les persones.

Un altre motiu és per a obtenir més seguretat. Això es deu al fet que els seus documents poden contenir dades sensibles i que un tercer podria utilitzar-los de manera negativa.

En aquest sentit, la seva informació podria arribar a mans d’altres empreses del seu sector, com llistats de clients, proveïdors, preus, estadístiques, rebuts, etc. afectant la seva corporació.

Trobem també la causa econòmica, degut principalment, al fet que, si una empresa acumula molts documents en format paper, pot arribar a tenir problemes d’espai, la qual cosa suposa una despesa innecessària.

Igualment, eliminar documents correctament i digitalitzar la seva empresa és un gran pas per a cuidar el medi ambient i una raó molt potent.

<H2>Empreses especialitzades en gestió documental

Destruir documentació correctament és necessari perquè la seva empresa pugui continuar treballant de manera segura i sense problemes.

A més, oferirà una imatge competitiva i professional als seus clients, donant-los major protecció.

Confiï en C-Doc, experts en gestió d’informació, i rebrà una atenció personalitzada i totalment confidencial.

Contacti amb nosaltres i obtindrà el millor servei de gestió documental.