Molta informació, pel seu alt valor i el seu contingut, ha de romandre sota control. I és que guardar documentació confidencial de manera correcta, ha de ser una prioritat i realitzar-ho una empresa especialitzada en l’àmbit.

La custòdia documental garanteix que els arxius confidencials i de caràcter personal es mantinguin en perfectes condicions, en un espai expressament destinat per a aquest fi. Aquest entorn és segur, accessible per als usuaris autoritzats i a prova de robatoris i desastres naturals.

Poder guardar documentació confidencial en un lloc protegit, a més, permet que aquesta no s’extraviï i no s’espatlli amb el pas del temps. És una qüestió molt important, ja que existeix una certa informació, que per llei o per la seva rellevància, ha d’estar en un òptim estat durant molts anys i, especialment, fora de l’abast de tercers.

Per aquest motiu, entre altres, tenir al costat una gestió de documents secrets professional i dedicada a ajudar la seva empresa a tenir les millors mesures de protecció, és una elecció excel·lent que només li oferirà més oportunitats i beneficis al seu negoci.

Aquest suport especialitzat s’encarrega tant de la recollida, trasllat, categorització, organització i emmagatzematge de la informació, assegurant un servei integral en aquest sentit.


Per què els arxius confidencials necessiten confidencialitat?


La custòdia de documents, que consisteix a guardar perfectament arxius i mantenir-los en les millors condicions, ofereixen solucions idònies per a les empreses i té com a objectiu salvaguardar la seva integritat i complir amb totes les normatives establertes.

La informació confidencial té gran valor i la seva pèrdua podria ser catastròfica per a una organització, així que la seva integritat és de vital importància. Si una persona o empresa aliena a la seva corporació accedís a ella, podria modificar-la, extreure-la, robar-la, etc., amb tot el que pot implicar, així que la gestió de documents secrets és clau.

A més, una custòdia professional fa que els arxius sempre estiguin a mà per a les persones autoritzades, brindant més productivitat, eficiència i rendibilitat a un negoci.

Ha de pensar que les tecnologies ofereixen molts avantatges, però també vulnerabilitats, així que guardar la seva documentació confidencial de manera segura és una necessitat.

Sens dubte, gràcies a aquest suport, una empresa pot ser més forta i estable, progressar adequadament i estalviar molt d’espai físic en magatzematge.


La custòdia i gestió documental ofereix seguretat i màxima protecció


Una correcta custòdia documental es realitza en emplaçaments aïllats, perfectament condicionats i amb grans mesures de seguretat. D’aquesta manera, s’assegura la seva conservació i privacitat enfront qualsevol accident natural o l’aparició de possibles intrusos.

En aquest entorn existeixen sistemes de detecció de tota mena, amb l’objectiu de garantir la màxima protecció.

I, tot això, amb el millor arxivat i categorització, que facilita la seva cerca.

La custòdia documental, a més de seguretat, ofereix altres beneficis, com l’estalvi de grans costos en emmagatzematge, millora l’accés a la informació i la seva localització, agilita els processos interns, millora el servei al client, s’obté major ordre administratiu i les empreses tenen més tranquil·litat i confiança que els seus arxius estan en les millors mans.


Empresa especialitzada a guardar informació confidencial


Si vol guanyar espai en les seves instal·lacions, assegurar la millor cura a la seva documentació, ser més productiu i tenir més privacitat documental, confiï en C-DOC, empresa experta en l’àmbit.

Li garantim la màxima privacitat i conservació dels seus arxius. Realitzem un exhaustiu inventari en les seves instal·lacions, ens encarreguem del transport al nostre emplaçament i el millor dipòsit i ubicació de cada document.

Així mateix, posem a la seva disposició un còmode i fàcil accés, on poder consultar la seva informació tots els dies de l’any, realitzar les peticions de lliurament oportunes, dur a terme totes les consultes on-line que requereixi i rebre informes periòdics sobre aquest tema.

Si necessita més informació, no dubti a contactar amb nosaltres.