Les còpies de seguretat són una eina excel·lent per poder tenir tota la seva informació sota control, especialment quan es tracta de dades confidencials.

Aquest mecanisme consisteix a realitzar una còpia dels seus arxius, tant físics com digitals, amb l’objectiu de preservar-los el temps que ho necessiti o desitgi, i recuperar-los fàcilment.

Ha de pensar que els seus equips poden tenir incidències informàtiques i les seves oficines patir catàstrofes, tals com talls de llum, inundacions o un incendi.

De la mateixa manera, a causa dels ciberdelinqüents, tota la seva informació pot estar exposada i podria ser robada. Però, gràcies a les còpies de seguretat periòdiques, la seva empresa estarà protegida. Són una mesura essencial avui dia, atès les vulnerabilitats digitals.


Quins són els avantatges de comptar amb còpies de seguretat?


Confiar en aquest sistema li pot aportar molts avantatges a la seva empresa. Un dels més rellevants és tenir les seves dades emmagatzemades degudament, segons l’hora i dia programat i realitzat de manera professional, garantint la seva seguretat.

També trobem la facilitat de recuperar els seus arxius en cas de necessitar-los i gaudir de la màxima protecció, ja que estan encriptats.

Per últim, en tenir la seva informació guardada en servidors externs, el seu té més espai, sent un equip més eficient i ràpid.

No obstant, per a poder gaudir de còpies de seguretat 100 % fiables, ha de confiar en professionals del sector.

A C-Doc, empresa experta en gestió i custodia documental comptem amb les millors eines digitals que faran que les seves dades estiguin perfectament salvaguardades.

Custodiem suports informàtics de la millor manera, en espais totalment controlats i amb la millor protecció, a més d’assegurar-li la disponibilitat immediata dels seus arxius.

Realitzem, a més, la recollida del material informàtic, per poder portar a cap diferents accions, com preservar-lo, esborra’l o destruir-lo.

Confiï en C-Doc i tota la seva informació estarà a les millors mans.