En moltes ocasions tenim a l’abast de les nostres mans arxius i informació molt sensible i d’alt valor, la qual cosa provoca que es requereixi un sistema efectiu de magatzematge.


La custòdia documental és la millor opció i la que li pot proporcionar major seguretat i tranquil·litat.

Aquest tipus de gestió és idònia per a tenir-lo tot sempre accessible i disponible en qualsevol moment.

La protecció a qualsevol negoci és indispensable, i més encara quan es tracta d’arxius confidencials.

Les empreses de custòdia documental ofereixen serveis a mesura i completament adaptats a cada client i situació, amb la finalitat de brindar la millor atenció possible i un suport total.

Consisteix en un procés dirigit en la conservació i emmagatzematge dels diferents arxius, mitjançant una correcta categorització que permet trobar-los fàcilment i tenir una ubicació segura, sempre mantenint-los en perfectes condicions i gaudint de la màxima integritat.

Per això, és un sistema clau per a salvaguardar tota mena d’informació.

Perquè guardar correctament els seus documents confidencials

Desar els documents confidencials és bàsic per a tenir seguretat que estan a les millors mans i que no acaben lluny del seu control.

I no sols ha de tenir al cap a possibles lladres, sinó també la seva competència o  desastres naturals que podrien afectar les seves instal·lacions i, com a conseqüència, documentació física.

Ha de pensar que el gran volum aconseguit d’arxius en una oficina pot suposar un problema de seguretat i d’espai.

Segur que al seu despatx compta amb desenes d’arxivadors desant informació durant anys. És normal, a conseqüència del desenvolupament d’una empresa, tenir tal quantitat de papers, però és necessari que estiguin completament organitzats, per a tenir-nos a mà en cas de requerir-los, i saber quins ha de guardar o quins ja han prescrit. D’això també se n’ocupa la custòdia documental.

Aquest sistema de gestió crea estratègies acord al flux de treball i documents de cada empresa, ja que ofereixen un servei personalitzat.

A més, una correcta custòdia emmagatzema les dades confidencials a instal·lacions perfectes per a això.

A part de tenir al seu haver personal completament qualificat en l’àmbit, utilitzen eines informàtiques idònies i guarden la documentació en una ubicació segura i amb les màximes garanties. Són emplaçaments adequats per a això, amb sistemes de protecció molt potents, com a controls de seguretat, videovigilància, sistemes d’emergència, etc.

Igualment, s’encarreguen també, entre altres tasques, del trasllat d’arxius, per a mantenir sempre una total protecció.

Beneficis de la custòdia documental

Els beneficis de la custòdia documental són molts. Els més destacats són:

  1. Augment de l’eficiència de l’empresa: és un sistema que facilita tots els processos i estalvia temps de cerca.
  2. Perfecta organització: els documents adquireixen el millor ordre, per categories, fent que qualsevol tràmit al seu negoci sigui més senzill.
  3. Increment de la productivitat: la seva empresa pot ser molt més productiva i resolutiva en totes les seves accions, la qual cosa afavoreix tant als seus treballadors com als seus clients.
  4. Seguretat i protecció: si vol tenir sempre els seus documents perfectament salvaguardats, la custòdia documental és la millor opció. Tindrà tot sota el seu control.
  5. Recuperació: en cas de tenir els seus arxius digitalitzats i patir qualsevol incidència, els podrà recuperar fàcilment. Això li aportarà major tranquil·litat i confiança.

Són, sens dubte, grans beneficis per a qualsevol corporació.

La millor gestió i custòdia documental per a la seva empresa

A C-Doc, empresa líder en gestió i custòdia documental, cuidem detingudament la informació de tots els nostres clients amb la finalitat d’oferir-los el millor suport i protecció als arxius més sensibles o confidencials.

Contacti amb nosaltres i podrà comprovar tota l’ajuda que la custòdia documental li pot donar al seu negoci.

Treballem de manera personalitzada, eficient i resolutiva, per a facilitar totes les seves tasques i accions diàries i mantenir la millor organització de la seva informació.