De la mà del nostre partner PYME Legal t’oferim tot el que pots necessitar per al teu negoci en matèria de protecció de dades i registre de  marca.

C-Doc i PYME Legal posen a la teva disposició tots els serveis de l’àmbit de la privacitat i la propietat intel·lectual perquè tota la teva documentació i comunicació digital estiguin salvaguardats d’acord amb la tipologia legislativa que aplica a cadascun d’ells.

Vols una solució autogestionable?

PymeLegal disposa d’una plataforma pròpia dirigida a Pimes i autònoms que és autogestionada, cosa que significa que, completant un formulari, podràs obtenir tots els documents legals que necessita la teva companyia.

Quins documents podràs obtenir?

 • Registre d’Activitats de Tractament (RAT)
 • Document de seguretat
 • Clàusules i avisos legals
 • Compromisos de confidencialitat per a treballadors
 • Contractes amb encarregats de tractament (ET)
 • Protocols gestió bretxes de seguretat
 • Anàlisi de riscos
 • Informe auditoria
 • Protocols drets afectats
 • Manual per a usuaris
 • Avisos legals per a la pàgina web i condicions generals de contractació (ecommerce)
 • Checklist de seguiment
 • Un any de manteniment inclòs en l’alta

T’interessa aquesta solució, però necessites assessorament?

Si necessites assessorament tècnic o legal és possible incloure-ho en aquest pack amb un mínim cost extra.

Prefereixes una solució a mida?

Si prefereixes un projecte a mida per part d’un consultor especialitzat PymeLegal prepararà una proposta personalitzada per a auditar la teva empresa i implantar les mesures corresponents.

Quin és l’avantatge?

PymeLegal compta amb un equip multidisciplinari d’advocats. Professionals certificats com a Delegats de Protecció de Dades (DPD). Això t’assegura que estàs és molt bones mans.

En què consisteix el servei?

Perquè et facis una idea de com PymeLegal s’encarregarà de tota la documentació legal de la teva companyia, t’expliquem com són les fases d’intervenció:

 1. Presa de dades i planificació del projecte L’equip de consultors de PymeLegal coordina visita o videotrucada amb el client per a fer la recollida de dades mitjançant una sèrie de qüestionaris legals, tècnics i organitzatius. S’estableix un interlocutor a l’empresa com a canal de comunicació.
 2. Elaboració de documentació PymeLegal elaborarà la documentació i protocols corresponents. Contacte amb el client per a dubtes/consultes
 3. Lliurament projecte Es pactarà un dia amb el client per a fer-li lliurament i explicació de tota la documentació. Si és necessari, en funció del volum del client, es faran lliuraments als diferents departaments.
 1. Documentació en línia La documentació corresponent al client estarà disponible en la nostra plataforma en línia (àrea privada).
 2. Implantació El client haurà d’implementar tot el que se li hagi lliurat (clàusules, contractes, mesures, protocols, etc.).
 3. Suport El client disposa de suport (mail/tel.) davant dubtes/consultes que li puguin sorgir durant la implantació de les mesures recomanades.
 4. Manteniment S’activa el manteniment per a donar cobertura a totes les possibles consultes recurrents del client, actualitzacions anuals de documentació, canvis normatius, etc.
 5. Formació Possibilitat de contractar formació a mesura per als treballadors (format presencial o webinar).

PROTECCIÓ DE DADES

Contacta amb nosaltres

ÚLTIMES NOTÍCIES PROTECCIÓ DE DADES

 • La gestió documental permet el teletreball a les empreses

La gestió documental permet el teletreball a les empreses

23/06/2022|

En els últims dos anys, el teletreball ha estat gran protagonista i, amb ell, la gestió documental, ja que està completament lligat un concepte amb un altre. Amb una correcta gestió d'arxius i la seva digitalització, una empresa és capaç de poder realitzar totes les tasques de diferents departaments des [...]

 • Major organització i productivitat mitjançant la gestió documental

Major organització i productivitat mitjançant la gestió documental

09/06/2022|

Adaptar-se a les noves tecnologies és una necessitat, especialment quan parlem de tenir la millor organització documental. Aquest fet proporciona que les empreses adquireixin tècniques de treball digitals més productives i eficients, més rendibles i ràpides, la qual cosa proporciona major satisfacció en l'àmbit laboral, tant per als clients com [...]

 • Com realitzar la destrucció de documents de manera segura

Com realitzar la destrucció de documents de manera segura

26/05/2022|

La destrucció de documents confidencials ha de ser un procediment segur, que garanteixi la seva completa eliminació.   Perquè així sigui, és necessari que una empresa especialitzada pugui destruir la informació de l'empresa degudament, sense que ningú més tingui accés i pugui recuperar-la. Qualsevol negoci genera multitud d'arxius cada dia [...]

 • Contractar un servei de gestio i custodia documental

Contractar un servei de gestió i custòdia documental

12/05/2022|

Contractar gestió documental és cada vegada més freqüent en les empreses. És un servei professional totalment necessari si es vol tenir el major control de la informació corporativa i poder utilitzar-la ràpidament, la qual cosa suposa un augment de la productivitat laboral enorme. Gràcies a la custòdia documental d'arxius, és [...]